המטבח של רמה: ארוחה שוברת גבולות, מהשפים שהצליחו לשבור את המחסום
האנשים שנלחמו במשך שנים על הזכות לחיות בישראל יורדים לסוף שבוע אחד למרכז, ואין שער שיישאר סגור מולם
האנשים שנלחמו במשך שנים על הזכות לחיות בישראל יורדים לסוף שבוע אחד למרכז, ואין שער שיישאר סגור מולם
הקמות, חלומות, השקות והנחתות טעימות: החדשות הטעימות של ישראל
עולם האוכל הישראלי הסיר אבק ותככים, עטה על עצמו (ברובו, לא צריך להגזים) חליפות, והתכנס כדי לבחור תלמידים בולטים. אלו התוצאות
להחזיק מסעדה זה לא קל, אז תארו לכם מה זה להחזיק מסעדה עם בן משפחה, או יותר מזה, עם כל המשפחה? קבלו 8 מסעדות שמאחוריהן עומדים בני משפחה - אחים, זוגות, או משפחה שלמה, והם עושים את זה בצורה נפלאה. יום משפחה שמח!
מסעדת המטבח של רמה בגלגולה הנוכחי פתוחה כעת לארוחת ערב אחת לשבוע, בה תשלמו 286 שקלים לאדם, אבי אפרתי נסע בפקקים בשביל לשבת כמעט ארבע שעות לארוחת ערב, האם זה היה שווה את זה?
כמעט שנתיים וחצי אחרי שהמקום נשרף לחלוטין, המטבח של רמה, אחת המסעדות היפות בארץ, נפתחת מחדש, עם נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, ואוכל מקומי ואישי, שנוגע ללב. תאמינו לנו, אין מקום אחר שתרצו להיות בו
לאחר שמסעדת "המטבח של רמה" בנטף התנכלה לעובדת שנכנסה להריון כדי שתעזוב את תפקידה, בית הדין לעבודה בירושלים פסק שהיא פוטרה שלא כדין והפרה את החוק לשוויון הזדמנויות. "לא ניתנה לה הזדמנות להוכיח את עבודתה", נכתב בפסק הדין
המטבח של המסעדנית רמה בן צבי בנטף מתעורר שוב לחיים אחרי השריפה שהחריבה אותו לפני שנה וחצי. עד שייפתח שוב במתכונת חדשה, היא נהנית מההתחדשות ומכינה לחג שלוש תוספות פרחוניות שילוו את המנות העיקריות עם הרבה צבע וטעם
אין רגע דל: עומר מילר פותח המבורגר חדש, כולא החיפאית סוגרת שערים והראמן שלא יצריך מכם שום אינטראקציה עם בני אדם. סיכום השבוע שישאיר אתכם בעניינים
בעוד תושבי נטף שבהרי ירושלים שומרים על דריכות ומוודאים שאין התלקחויות נוספות, שבה רמה בן צבי למסעדתה שנחרבה כליל. "ראיתי את האש, הבנתי שהלכה המסעדה ובכיתי", שחזרה. שכניה הבטיחו: "זה שובר לב, נעזור בשיקום"
מסעדת המטבח של רמה בנטף נשרפה היום כליל, 20 שנה אחרי פתיחתה. סיפורה העצוב של המסעדה הייחודית בהרי ירושלים
במסעדת "המטבח של רמה" ביישוב נטף נערכה מוקדם יותר חתונה, אך האש שפרצה בהרי ירושלים הרסה את החגיגה. הלהבות החזקות כילו את המסעדה, וביתה של בעליה, רמה בן צבי, ניזוק קשות
ממשיכים לחמם מנועים בימי החורף הקרירים עם סדנאות לבישול חורפי במסעדת מושבוצ, מרק חדש בג'ירף, מסעדת החמארה דלידה מלוינסקי מתחדשת בבר חדש ורמה חוזרת לבשל עם השף תומר ניב לכבוד חגיגות ה-20
רוברט קלוגר, מידן סיבוני, אדון שיפון ועוד רבים וטובים מתארחים לשבוע חגיגות שנה בטייסטינג רום, שפע הפעלות קיץ לילדים ותפריטי קיץ חדשים במסעדות. כל מה שטעים השבוע
לטיול של חול המועד בהרי ירושלים נדרשת גם ארוחה טובה, רצוי בחיק הטבע. 6 המלצות למסעדות טעימות בהרי ירושלים
מסעדת צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בטופולופמפו , ארוחה שחורה לזכר מבקר המסעדות הראשון בהיסטוריה, סדנת צילום חוויתית אצל מאיר אדוני בכתית ושלל ארוחות בשרים מפתות. איפה נאכל השבוע?
ארוחת נזירים במטבח של רמה, שרקוטרי חדש במתחם התחנה בת"א והמון תפריטים חדשים בניחוח חורפי. פותחים שבוע נטול סופגניות
תומר ניב מהמטבח של רמה יוצא מהקופסה ומכין ארוחת חג בהשראת חומרי גלם מקומיים. בתפריט: ריג'לה בטמפורה, צלעות טלה ברוטב עלי גפן ורוזמרין וגויאבה עם חבושים
ארוחת הטעימות הנדיבה והאיכותית של המטבח של רמה העניקה לאבי אפרתי חוויה אחרת: אוכל משתלם שמתכתב עם הטבע המקומי, בשרים טובים באמת ובילוי שהוא כולו יציאה מהשגרה
שוק איכרים ללא פערי תיווך בדיזנגוף סנטר, תפריט חדש במטבח של רמה בהרי ירושלים, ומנות חדשות ברשת ארומה ישראל. מה ואיפה נאכל השבוע?
עומר מילר חוגג יום הולדת לשולחן וחדר האוכל ומציע שבוע של הנחות, ארז קומרובסקי פותח מסעדת פופ אפ ובמטבח של רמה יוצאים למסע קולינרי. מה ואיפה נאכל השבוע?
במקס ברנר משיקים תפריט מתוקים חדש לעונת החורף, בטרומפלדור 10 מרעננים את התפריט ובמטבח של רמה תוגש ארוחה מיוחדת לצלילי פסנתר. מה ואיפה נאכל השבוע?
ביפו תל אביב של חיים כהן חוגגים שבוע איטלקי, בליליות יש מנות כשרות חדשות, המטבח הסיציליאני מתארח במסעדת סרדיניה והאוכל הטבעוני חוזר לככב. מה נאכל השבוע?
ערב תאוות בשרים בפאב שטרן, מאסטר שף טבעוני במטבח של רמה, מנות חדשות באיטלקייה הכשרה טרנקווילה. כל אירועי האוכל המסעירים של השבוע
לא רק במרק, בפשטידה או ברוטב לפסטה. השף תומר ניב מהמטבח של רמה בהרי ירושלים מגיש מתכוני פטריות שטרם פגשתם עם טמפורה ולביבות שמביאים טוויסט לשולחן החג
שכחו מסלטים ומנות נאות שאיפיינו כל כך את הקיץ, כי המסעדות עוברות לתבשילים וקדירות - טעימה מתפריטי הסתיו במסעדות ברחבי הארץ
פסטיבל עדות עם חצ'פורי ומפרום, תפריט יפני ללא גלוטן ביאמטויה ומחווה למסעדות ירושלמיות בפרידה קאלו. כל האירועים הקולינריים של השבוע
מסתבר שספק ירקות טוב למסעדה זה כבר לא מספיק, והמגמה החדשה בתחום היא גידול הירקות בגינה אורגנית פרטית. הכירו את המסעדות שקוטפות וגם מבשלות